Lenyeli? Nem? Pedig kéne – A spermától vidámabbak és egészségesebbek a nők

A következő írásunkban egy nagyon érdekes és különleges cikkről lesz szó, melyet akár felhasználhatnak arra, hogy meggyőzzék kedvesüket, szerepmüket párjukat, hogy igen is nyelje le. Sok nő nem szereti lenyelni, más nők viszont igen. Nos mindjárt kidetül hogy aki nyeli, miért is nyeli.

Már sokadszor bizonyították be okos és – meglepő módon leginkább – férfi tudósok, hogy az ondó rendkívül jó hatással van a nőkre, soha semmi nem volt még ennyire egészséges. Vitamin, antidepresszáns, igazi életelixír, mondja egy vélhetően kitalált tudós. De azért persze van valódi kutatás is erről.

Évek óta kering a világban, vagyis a világhálón egy kutatás a spermáról, ami hosszan fejtegeti, mennyire egészséges, már-már nélkülözhetetlen a férfiak ejakulátuma (vagy ahogy Simicska mondaná: geci) a nőknek. Ezt egyébként egyéb kutatások is alátámasztották már, de azért úgy sokkal nehezebb lenyomni a nők torkán a sztorit, hogy Prof. George Winston Dunkelről az égvilágon semmi sem lelhető fel a neten. Márpedig, ha ott nincs, akkor gyanús, hogy ő sincs.

De tegyük fel, hogy valóban létezik a jeles prof, és erősen kutat a témában a Cambridge Egyetemen, és persze értekezik is az ondó rendkívüli gyógyhatásáról, és annak sokszínű felhasználási lehetőségéről. Dunkel hangsúlyozza az állítólagos tanulmányában, hogy azért tolja a témát, mert az emberek egyáltalán nincsenek tisztában az emberi spermium gyógyhatásaival, és ez őt frusztrálja. Bár mielőtt kiderült, hogy jó eséllyel egy fantom, arra tippeltünk, hogy más frusztrációja is lehet a kutatónak, ha ennyire erőlteti a sperma lenyelését. Éhes disznó…ugye.

Szóval nem többet állít a professzor, minthogy az ondó tartalmaz több mint huszonhétféle, teljesen természetes vitamint, legalább tízféle nyomelemet, mikro, és makro elemeket, ezenkívül életenergiától duzzadó sejteket is. Egy másik, valóban létező kutatás alapján, amit a Scientific American tett közzé, azt is megtudtuk, hogy nem maga a hímivarsejt, hanem az ondóplazma van tele mindenféle jóval, ami a sperma mintegy 95–99 százalékát teszi ki.

Ez az anyag, ha a nő szervezetébe jut, számos hatást válthat ki, orális fogyasztás esetén számtalan egészségügyi problémát is rendkívül jó eredményekkel kezelhetünk vele. Használható például: krónikus migrén, belső szervi panaszok, emésztőrendszeri problémák, nátha, influenza, gyulladásos panaszok (pl. torok), rák, szklerózis, hajhullás, gombás fertőzések, candida albicans, vitaminhiány, nyomelemhiányos állapotok és álmatlanság esetén is. Sőt, a klimax hatékony kezelésében is segíthet.

Van tovább is, ne járjon máshol az eszed:

“Azt kell megértenünk, hogy a sperma egy közvetlen életenergia, tele olyan anyaggal, amire a szervezetnek nagy szüksége van. Ez az életenergia – rendszeres fogyasztása mellett – képes átíródni a nő testére, és kihathat egész lényére, fizikai állapotára is. Az ilyen nők energikusak, vidámak, nyugodtabbak, és lényegesen kevesebbszer betegszenek meg, és a libidójuk is jelentősen javult. Azok a nők, akik nem fogyasztják, kedvetlenebbek, fáradékonyabbak, stresszesebbek, így hajlamosabbak a betegségekre is.”

A szórakozott, vagy talán inkább fickós pali lehet, hogy nem létezik, és csak a “nyeli vagy nem nyeli?” vagy a “kotonban vagy anélkül dugjunk?” kérdéskör örök vitájában akarta a mérleg nyelvét a férfiak felé billenteni, ám érkezett másik, jóval hivatalosabb oldalról is megerősítés, szóval a leírtak tényszerűnek tűnnek.

Az említett Scientific American is arról számolt be, hogy az ondó több mint ötvenféle vegyületet tartalmaz, köztük hormonokat, neurotranszmittereket (idegingerület-átvivő anyagokat), endorfinokat és antiallergéneket. A leginkább figyelemreméltó persze a hangulatjavító anyagok jelenléte, és azok nem kis mennyisége. A szorongásoldók közé tartozik a kortizol (feszültségoldó), az ösztron (hangulatjavító), a prolaktin (természetes antidepresszáns), az oxitocin (szintén hangulatjavító), a tirotropin felszabadító hormon (szintén antidepresszáns), a melatonin (alváskiváltó anyag) és a szerotonin (a legismertebb antidepresszáns hatású neurotranszmitter, alacsony szerotonin-szint minden bizonnyal közrejátszik a depresszió kialakulásában).

Ennek tudatában két pszichológus, Gordon Gallup és Rebecca Burch 293 kollégiumi hallgatón le is tesztelte az elméletet, miszerint a gumi nélkül dugó nők kevésbé depressziósak. A vizsgálatok teljes mértékben alátámasztották a kutatók feltételezését, kevesebb depressziós tünetet mutattak, mint a rendszeresen óvszerrel akciózók (függetlenül attól, hány szexuális partnerük volt az adott időszakban.) Azok, akik egyáltalán nem éltek szexuális életet, ugyanolyan depressziósak voltak, mint akik óvszerrel csinálták. Kiderült tehát, hogy a nők nem csak önmagában a rendszeres szexuális élettől boldogabbak, kiegyensúlyozottabbak, hanem az ondóból az ereikbe szivárgó antidepresszáns, hangulatjavító, szorongásoldó anyagok egyvelege is hozzájárul a kellemesebb közérzetükhöz.

Mondjuk egy jó (vagy akár egy rossz) kefe közben és után eleve endorfin szabadul fel, vagyis ugye a boldogság hormon, és akkor még tudjuk fokozni a “mindent tudó” ondóval, az életelixírrel is. Pacsi!

Azt azért nem gondoljuk, hogy ezek után heti kétszer orbitális bukkake partikat fognak otthon rendezni a nők (noha nyilván, akik eddig viszolyogtak a spermától többen is átgondolják a hozzáállásukat az egészségügyi szempontok miatt), és ondót fognak inni frissen facsart narancslébe csepegtetett, csukamájolajjal felhúzott Béres-cseppek helyett, de a hüvelyfalon felszívódó komplex antidepresszáns- és vitamincsomag miatt azért a gumi nélküli szex előtérbe kerülhet. Ám mivel a HIV erősebb a szerotoninnál, sőt, még a magasabb élményfaktornál is, praktikusan egy lekáderezett, fix kapcsolatban érdemes a pszichoterápia ezen formájával próbálkozni. Minden egyéb helyzetben meg viseljetek kotont. Tényleg.

(Forrás: via Origo, repaelixir) A cikk további részleteit elolvashatják ha ide kattintanak -

A cikkeket a potencianövelő termékek szakértője, a MrPotencia.hu oldal tette közzé.