Milyen felnőttfilmeket néznek a nők? Kiderültek a pikáns titkok (18+)

Nos, leginkább más nőket, legalábbis az amerikai felmérések szerint. Az eredmények nem túl biztatóak nekünk, férfiaknak, de azért megnyugodhatunk: az orosz és a kelet-európai nőknek még rendben van az ízlése! A keresési listáik szerint pedig elég sok huncutságra nyitottak…

A pornhub.com nevű nemzetközi pornóvideó-megosztó oldal nemrégiben megvizsgálta női felhasználóinak keresési igényeit, és érdekes – egyben szomorú – eredményre jutott: az amerikai női nézők döntő többsége a leszbikus pornóra bukik. Sőt, a világ nyugati felén élő nők – Észak- és Dél-Amerika hölgyei – elsősorban leszbikus pornót néznek szabadidejükben.

További érdekes anyagot szolgáltathat a pszichológusok számára még az a tény is, hogy a rasszizmusáról híres déli államok az USA-ban elsősorban afroamerikai színeszeket szerettek a képernyőn látni – az sajnos nincs odaírva, hogy itt a „fekete” („ebony”) kategória férfiakat vagy nőket jelent.

A felmérés szerint a nők világszerte is a leszbikus pornót preferálták. A pornhub.com második legnagyobb felhasználói országa Nagy-Britannia, ahol az ír nők idősebb nőkre („milf”) kerestek, a walesi nők pedig 18 évesekre.

Első látásra a Kelet-Európára vonatkozó hírek nem túl biztatóak, már ha azt feltételezzük, hogy a valós életben is az oldal kereséseinek megfelelő témákra izgulnak a hölgyek (ami persze nyilván túlzás lenne).

 A szerb és a macedón nők valamiért szintúgy az idősebb nőkre buktak, sok más kelet-európai ország (köztük Magyarország) hölgyei pedig hasonlóképpen nőket akartak nézni, csak az általánosabb „leszbikus” kategóriában.

Az ukrán, fehérorosz és orosz nőknek egy fokkal már „normálisabb” volt az érdeklődésük, ők az anális szexet részesítették előnyben kereséseik között. Nyugtassuk magunkat azzal, hogy legalább ehhez már kell egy férfi!

A csehek minden jel szerint nem néznek pornót (vagy legalábbis nem ezen az oldalon, illetve talán a kutatás hagyta ki őket), mert az ő országuk szürke maradt a térképen. Közép-Afrikában érthetően szintúgy afroamerikai színészekre kerestek, Ázsiában pedig – próbáljuk meg nevetés nélkül konstatálni – a nagy szerszámokra kerestek elsősorban az anime-pornó, azaz a „hentai” kategóriáján kívül.

Néhány afrikai országban első helyet ért el az „arab” kategória is, ahogy pedig én látom, a térkép szerint senkit sem érdekelt a „female friendly”, vagyis „nőbarát” szoft-pornó kategória. Ez nyilván nem túl kellemes hír azoknak az oldalaknak, akik erre a témára való szakosodással igyekeznek bevonni a nőket is a pornónézők közönségébe.

A női felhasználók átlagban 10 és fél percet töltöttek az oldal böngészésével. 60 millió napi látogatójából a pornhub.com oldal felhasználóinak 24%-a nő.

(Forrás:  men.hu )

A cikkeket a potencianövelő termékek szakértője, a MrPotencia.hu oldal tette közzé.