5 tipp -így aludjatok együtt

Egyre több pár alszik külön hálószobában – állítja Dr. Lisa Shives szakértő. Ne engedd, hogy ti is ide jussatok.

Bújj kevesebbet

Ha hiszed, ha nem, a párod nem szeretné, hogy egész este ölelgesd. Elég, ha néhány percig fekszetek kis kifli-nagy kifliben, aztán átforulsz a saját térfeledre. Ez amúgy is egészségesebb – mondja Dr. Shives – nehéz úgy aludni egy jót, ha egymás karjaiban fekszetek.

Lepedőakrobatika

A nők sokkal nagyobb hangsúlyt fektetnek az ágyazásra – mondja Dr. Shives – szeretik, ha kényelmes és tiszta. Ne vedd sértésnek ha le akarja cserélni a huzatokat. Ha szereti amiben alszik, csalogatóbbnak tűnik neki az ágy.

A ritmus a lényeg

A nők napi bioritmusa más mint a férfiaké, ezért nekik kevesebb alvás is elegendő. Ha több pihenésre van szükséged, próbáld meg sötéten és hűvösen tartani a hálószobád amíg nem jelez az ébresztőd. Ja, és csak semmi hangoskodás.

Állj ellen

Nem minden nő örül annak, ha egy kanos pasi felébreszti. A nőknél gyakrabban fordul elő álmatlanság, ezért nehezebben alszanak el újra. Mit gondolsz, kinek kell osztoznia vele a levertségen?

Ne bíráld az álmait

Senki sem tudja kontrollálni, mi járjon a fejében, ezért ha az expasi nevét mormogja a mélyalvás fázisában, ne foglalkozz vele. Te is álmodsz néha Angelina Jolie-ról, nem igaz?

(forrás: menshealth.hu)

A cikkeket a potencianövelő termékek szakértője, a MrPotencia.hu oldal tette közzé.